joi, 4 februarie 2016

Ce solutii trebuie adoptate pentru ca fosa septica sa functioneze eficient – recomandari de la vidanjari-desfundari-salubritate.ro

Serviciile de curatare a fosei septice sunt extrem de importante, deoarece pe aceasta cale se poate preveni inlocuirea prematura a intreg sistemului septic. Astfel, serviciile de vidanjare oferite de compania Vidanjare-Salubritate sunt excelente, deoarece se ofera servicii de curatare si intretinere a fosei septice in mod eficient.

www.vidanjari-desfundari-salubritate.ro
www.vidanjari-desfundari-salubritate.ro
Ce presupune intretinerea fosei spetice?
Pe scurt, intretinerea fosei septice presupune doua lucruri simple: in primul rand, deseurile acumulate in partea inferioara a rezervorului trebuie sa fie curatate periodic. Asadar, in acest caz, deseurile solide vor continua sa se acumuze in partea inferioara a rezervorului si, in cazul in care nu sunt pompate, intreaga cantitate de deseuri din rezervor se va revarsa afara, provocand probleme destul de serioase. Acest lucru poate bloca intreg sistemul si, de multe ori, este nevoie de inlocuirea rezervorului.
In al doilea rand, sistemul de intretinere implica bacteriile necesare pentru "digestia" substantelor solide. Asadar, nivelul de bacterii trebuie completat constant, deoarece, in momentul in care nivelul acestora este prea mic, solidele nu sunt digerate in mod corespunzator. In cele din urma, deseurile solide se vor acumula si vor bloca intreg sistemul. Cu toate acestea, un element cheie prin care se poate pastra eficienta unei fose septice consta in apelarea la servicii de vidanjare- care nu costa o avere si repara, in loc sa inlocuiasca- ceea ce inseamna si economisirea unei sume bune de bani. In acest sens, profesionistii de la Vidanjare-Salubritate folosesc echipamente de vidanjare si de curatare a fosei septice de top, curatand rezervorul septic in conditii efiente si in siguranta, intreaga gama de servicii gasindu-se in mediul online la pagina web www.vidanjari-desfundari-salubritate.ro
De aceea, solutia eficienta se gaseste la compania Vidanjare-Salubritate, care are ca domeniu principal de activitate eliminarea deseurilor si a apelor uzate, salubritate si activitati similare, prioritar servicii de vidanjare ecologica, vidanjare grasimi, curatare si spalare mecanizata, desfundare mecanizata a retelelor de canalizare, oferind solutii ideale de intretinere a fosei septice. "Politica noastra este aceea de a avea in dotare, in masura in care este posibil, utilitare noi, tocmai pentru a reusi sa inlocuim uneori lipsa de experienta cu performantele utilajelor de ultima generatie pe care le folosim. In acest fel, am reusit de fiecare data sa ducem la bun sfarsit sarcinile pe care le-am avut de indeplinit"- echipa Vidanjare-Salubritate.
Cat de des trebuie ingrijita fosa septica?
Potrivit companiei Vidanjari-desfundari-salubritate, sistemul va avea nevoie de curatare si ingrijire, in functie de numarul de oameni care traiesc intr-o locuinta ce foloseste un astfel de sistem de salubritate, ingrijirea fiind dependenta si de marimea sistemului. Ingrijirea fosei septice este un lucru recomandat, deoarece un sistem septic inutilizabil sau unul aflat in stare proasta, poate scade valoarea proprietatii.
Intrebari frecvente legate de ingrijirea fosei septice
1. Ce anume contribuie la formarea crustei groase din fosa septica? Crusta este un material organic, care s-a consolidat de-a lungul timpului, formand o masa solida, lucru care poate indica o deficienta a sistemului de ingrijire a fosei.
2. Sistemul septic a fost curatat recent- nu a fost ingrijit de foarte multi ani. De ce trebuie sa il ingrijesc mai mult de acum? Chiar daca sistemul septic nu a mai beneficiat de o curatare, este indicata curatarea acestuia odata la o anumita perioada de timp- care variaza in functie de utilizarea fosei si de dimensiunile acesteia-, deoarece este posibil ca, in lipsa unui plan de ingrijire eficient, fosa septica sa necesite inlocuire.
3. Cat de des trebuie curata o fosa septica? In general, un sistem septic trebuie curatat cel putin odata pe an. Astfel, in timpul inspectiei, specialistii verifica, curata filtrele si inspecteaza starea generala a fosei.
4. De ce este necesara vidanjarea? Deseurile solide din rezervor trebuie pompate periodic, deoarece, daca acestea nu sunt reduse treptat, exista posibilitatea de a se reduce eficienta si de a se defalca deseurile. Astfel, echipa de specialisti de la Vidanjari-Salubritate recomanda serviciile de vidanjare, deoarece acestea sunt utile in reducerea acumularii de deseuri sau namol in fosa septica.
5. Cat de des trebuie sa se faca vidanjarea? In functie de numarul de persoane care folosesc fosa, de dimensiunea rezervorului si de utilizare, vidanjarea se poate face odata la doi ani- perioada ce poate creste pana la 5 ani maxim.
O fosa septica este eficienta doar daca aceasta este proiectata, instalata in mod corect si este intretinuta adecvat. Chiar si in cazul in care exista fose septice ingrijite cum trebuie, dar nu se ofera cantitatea de atentie necesara, aceasta poate deveni o problema destul de scumpa.
Asadar, o fosa septica inspectata in mod regulat reprezinta cea mai buna alegere, mai ales daca se ia in considerare pretul schimbarii sau al inlocuirii intregului sistem.


Citeste mai mult: Ce solutii trebuie adoptate pentru ca fosa septica sa functioneze eficient – recomandari de la vidanjari-desfundari-salubritate.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Powered By Blogger